Hva skjer?

Her kan du finne alle våre aktiviteter. Du kan bruke filteret under til venstre for å finne aktiviteter i andre lokallag hvis ønskelig.

Filtrer etter følgende:

Kategorier

Medlemsforeninger

Fylker

Side 1 av 4 (38 aktiviteter)
August 2017
Fredag 18 August Risken sopp- og nyttevekstforening

Ny aktivitet

Beskrivelse
Lørdag 19 August TurerRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og RomsdalKartlegging

Kartleggingsdag i Tingvoll

Lørdag 19. august har Risken kartleggingstur i Tingvoll, og vi har sett oss ut to områder å gå i for å se etter spennende arter, i første rekke sopp. Vi starter dagen i Boksaspa-området på Aspøya, der vi kan gå i sørvendt granskog og verdens nordligste eikeskog. Andre del av dagen er vi nord for Storvatnet ved Straumsnes. Her er det rik edelløvskog.

I begge områdene følger vi skogsveg, men går ut i terrenget der det kan være stedvis bratt og ulendt. Godt fottøy er anbefalt! Husk niste og drikke!

På kartleggingsturer registrerer vi det vi finner av sopp og vekster ved hjelp av GPS. Botanikere og soppsakkyndige blir med, så dette er en god mulighet til å lære på tur i frodige områder! Og det er lov å sanke matsopp underveis... Vel møtt til alle interesserte!

Tid og sted for oppmøte:

Aspøya: Møt kl. 11.00 utenfor Fjordsenteret (butikksenter) ved E39 på Einset.

Straumsnes: Møt kl. 14.00 på parkeringsplassen ved Straumsnes kirke.

Søndag 20 August TurerKursRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Ekskursjon grunnkurs Kristiansund/Frei

Vi møtes 20.08. til sopptur og avslutning på grunnkurset, og vi er i aktivitet fra kl 10-16. Nærmere informasjon i epost. 

Søndag 20 August TurerRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Sopptur på Frei

Risken sopp- og nyttevekstforening drar på sopptur i Kristiansundsområdet fra kl 11-14. Alle som ønsker å delta er velkommen. Soppsakkyndige fra foreningen blir med på turen. Oppmøte Viken gard, Frei.

Søndag 20 August SoppkontrollRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Soppkontroll i Kristiansund

Soppsakkyndige fra Risken sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll i Kristiansund fra kl 14-16 den 20.08. Åpent for alle og det er gratis. Soppkontroll på Viken gard på Frei. Velkommen 

Mandag 21 August TurerKursRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Soppkurs på tur med Aktiv på dagtid, Molde

  1. Soppkurs på tur med Risken Sopp- og Nyttevekstforening for Aktiv på dagtid. Oppmøte kl. 09.50 vestsiden av Idrettens Hus. Veiledning underveis og soppkontroll til slutt, kl. 14-15, for de som vil ha med sopp hjem. Deltakere bør ha med: en kurv til sankingen, plastposer er soppens fiende. Ta med flere små papirposer til sopp som du ikke er sikker på. En giftig sopp kan ødelegge en full soppkurv. Ta gjerne med en liten kniv, gjerne med en stiv børste på den ene siden, slik at du kan skjære bort markspiste biter, samt børste soppen fri for jord. Evt, en soppbok av nyere dato, gamle soppbøker kan være villedende. Du finner mer informasjon på risken.no og fb gruppa Risken sopp-og nyttevekstforening.
Mandag 21 August SoppkontrollRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Soppkontroll på vestsida av Idrettens Hus i Molde

Soppsakkyndige fra Risken sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll mandag 21.08. fra kl 14-15. Gratis og åpent for alle. Velkommen

Lørdag 26 August Stand/UtstillingRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Stand på Hagemarked 26.-27.08. i Bygata på Romsdalsmuseet i Molde

Molde og Omegn Hagelag arrangerer Hagemarked i Bygata og rundt Krona på Romsdalsmuseet.

Risken sopp- og nyttevekstforening er invitert og vi stiller med stand. Vi vil presentere oss og vise litt av våre aktiviteter. Lørdag 26.08. fra 11-17 og søndag fra 11-15. Velkommen til hyggelig treff og bli kjent med oss.

Lørdag 26 August SoppkontrollRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Soppkontroll på Hagemarked på Romsdalsmuseet i Molde

Soppsakkyndige fra Risken sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll på stand fra kl 11-17. Gratis og åpent for alle. Velkommen

Søndag 27 August SoppkontrollRisken sopp- og nyttevekstforeningMøre og Romsdal

Soppkontroll på Hagemarked på Romsdalsmuseet i Molde

Soppsakkyndige far Risken sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll på stand fra kl 11-15. Gratis og åpent for alle. Velkommen