Høstens turer, kurs og soppkontroller

Soppsesongen er i gang, og Risken tilbyr en rekke ulike arrangement for deg som ønsker å lære og oppleve soppskogens gleder sammen med andre!

De fleste lørdager fra starten av august til midten av oktober har vi soppkurs på tur. Dette er et 4-timers kursopplegg med litt teori, ut og sanke og deretter gjennomgang av det vi finner. Passer både for nybegynnere og deg som kan litt om sopp.

I forbindelse med soppkurs på tur har vi soppkontroll på kursstedet åpen for alle interesserte. Vi har også soppkontroll i Molde sentrum hver onsdag kl. 18-20. Ellers vil som vanlig markere Soppens dag søndag 5. september med stand, natursti og soppkontroll.

Fra august til oktober vil vi også arrangere fem kartleggingsturer der vi undersøker og registrerer mangfoldet av sopp og andre vekster i utvalgte naturområder.

Er du interessert i å dyrke egen sopp kan du bli med på soppdyrkekurs "Fra kaffekopp til østerssopp" første helga i november. 

 

Finn et arrangement som passer for deg! Følg med i vår kalender: https://risken.soppognyttevekster.no/kalender/

 NB! For å få oversikt over deltakere og ivareta smittevernet har alle våre arrangement i høst forhåndspåmelding. Unntaket er soppkontroller, der du kan møte opp uten å være påmeldt. Vi følger ellers gjeldende smittevernregler til enhver tid, og forutsetter at alle som deltar på arrangement er friske!