Høstens aktiviteter - finn kurs, turer og soppkontroll i ditt område!

Soppsesongen er i gang, og Risken tilbyr en rekke ulike arrangement for deg som ønsker å lære og oppleve soppskogens gleder sammen med andre!

De fleste lørdager fra august til ut i oktober har vi soppkurs på tur. Dette er et 4-timers kursopplegg med litt teori, ut og sanke og deretter gjennomgang av det vi finner. Passer både for nybegynnere og deg som kan litt om sopp.

I forbindelse med soppkurs på tur har vi som regel soppkontroll åpen for alle interesserte. Vi har også soppkontroll enkelte andre dager, følg med i kalenderen (Hva skjer).

Flere lørdager har vi også kartleggingsturer der vi registrerer mangfoldet av sopp og andre vekster i utvalgte naturområder.

Vi har dessuten noen spesialkurs i høst: 2. - 4. oktober blir det soppfargetreff i Eikesdalen, og første helga i november kan du bli med på soppdyrkekurs "Fra kaffekopp til østerssopp" i Rauma eller på Tingvoll. 

Finn et arrangement som passer for deg - følg med i vår kalender: https://risken.soppognyttevekster.no/kalender/

 

NB! For å ivareta smittevernet har alle våre arrangement i høst forhåndspåmelding. Unntaket er soppkontroller, der du kan møte opp uten å være påmeldt. Vi følger ellers gjeldende smittevernregler til enhver tid, og forutsetter at alle som deltar på arrangement er friske!