Soppfargetreff/worksop i Eikesdalen 2. - 4. oktober!

Risken sopp- og nyttevekstforening inviterer i samarbeid med Astrid Schjellungen (kontaktperson i Forum for soppfargere Innlandet) til soppfargetreff i Eikesdalen 2. - 4. oktober 2020.

I Forum for soppfargere kom det til mange nye og yngre medlemmer i fjor. Mange har meldt om behov for grunnleggende gjennom-gang og opplæring. Vi ønsker velkommen til grunnleggende soppfargekurs i fantastisk og naturskjønne Eikesdalen.

Eikesdalen er en perle av et område som ligger beskyttet mellom høye fjell. Forkastningene i fjelldannelsen har ført til at her er det spesielt fruktbart. I tillegg er det mildt. Det er derfor vi tar sjansen på å dra dit så seint på året, her kan vi finne sopp i oktober. Det praktiske arbeidet og undervisning vil foregå på Eikesdalen Grendahus, gangavstand fra der vi bor. Vi bor i velutstyrte hytter med 3-4 soverom.

Mer informasjon om program, overnatting, mat, reise m.m. finner du under arrangementet i vår kalender: https://risken.soppognyttevekster.no/arrangementer/soppfargetreff-work-shop-i-eikesdalen/. Påmelding til kurset via kalenderen, vær oppmerksom på prisdifferanse for medlemmer (uansett forening tilknyttet forbundet) og andre.

Selvfølgelig blir alle Covid -19 regler fulgt! Forbehold om at situasjonen i Norge er stabil, og at alle som deltar er friske.

Velkommen!

Med hilsen Kari Janne Gjøen, Astrid Schjellungen, Anne Marie Hareide