Fettucine med steinsopp og nøtter
Fersk eller tørket fettucine. Tilberedes som på pakken.
- 100 gr. hasselnøtter
- 3ss. hakket hvitløk
- Steinsopp etter eget ønske.
- 3ss. hakket persille
- Solsikkeolje,salt, pepper
- Klatt godt smør.
Riste grovhakkede hasselnøtter i tørr stekepanne, til gylne.
Sett til side.
Ha olje i en kasserolle og blanke hvitløk i den. Ha solsikkeolje på stekepannen og varm opp til høy temperatur.
Stek steinsopp i biter i den varme oljen, i flere omganger.
Viss du legger for mye sopp på pannen om gangen, eller har for svak varme, vil soppen bli kokt i egen kraft.
Den rykende varme pastaen, tilføres en klatt godt smør.
Stekt sopp tilsettes hakkede nøtter, hvitløken og hakket persille, dette slås over pastaen og blandes godt før servering.
Klikk HER for å komme tilbake til oversikten over oppskriftet.